Trendyolmilla’nın 18 bin parçalık sonbahar-kış koleksiyonu moda tutkunlarıyla buluştu! 🧥🌟 Leopar desenlerden deri elbiselere, yeni sezonun en trend ürünleri şimdi burada! #Trendyolmilla #SonbaharKışModası

Trendyolmilla, 2024 sonbahar-kış koleksiyonunu moda tutkunlarıyla buluşturdu. 100 farklı ürün grubunu kapsayan ve yaklaşık 18 bin parçadan oluşan koleksiyon, modanın en yeni trendlerini içeriyor. Trendyolmilla Woman, Curve, Beachwear, Party, ActiveWear, Modest kategorilerinin yanı sıra bu sezon koleksiyona Ayakkabı ve Kids kategorileri de eklendi.


Koleksiyonun Öne Çıkan Parçaları

Bu geniş koleksiyonda, özellikle leopar desenli ürünler, bağlama detaylı elbiseler, pelerin detaylı dış giyim ve 3 boyutlu fırfır detaylı tulumlar büyük beğeni topluyor. Koleksiyonun dikkat çeken renk paleti ise bordo, mürdüm, gri melanj, kırmızı, kahverengi, haki ve fıstık yeşilinden oluşuyor. Desenlerde ise leopar, degrade, soyut ve büyük ölçekli çiçekler, şal ve degrade desenleri dikkat çekiyor.

Garanti BBVA'dan Bireysel Müşterilere Dijital Taşıt Kredisi Garanti BBVA'dan Bireysel Müşterilere Dijital Taşıt Kredisi

Dokularda Yenilik

Koleksiyonun dokuları da oldukça çeşitli. Üç boyutlu, piliseli, tüvit ve yün görünümlü kumaşlar, çiçek aplikeler, crinkle kumaşlar, kürk, süet ve parlak simli yüzeyler, koleksiyonun dokusal çeşitliliğini öne çıkarıyor.


Yeni Trendler

Sonbahar-kış sezonunun öne çıkan trendleri arasında bağlama ve fiyonk detayları, transparan görünümler, taş baskılar, carmen yaka formları, pelerin detaylı elbise ve dış giyim ürünleri bulunuyor. Ayrıca, temiz denim yıkamalar, deri elbiseler, etekler, ceket ve pantolonlar da sezonun önemli parçaları arasında yer alıyor.


Ayakkabı Kategorisinde Yeni Sezon

Bu sezon koleksiyona eklenen Ayakkabı kategorisinde, leopar desenli modeller ile smart ve casual görünümler dikkat çekiyor. Siyah, bordo ve bej tonları öne çıkarken, son dönemin en büyük trendi olan babet ve western tarzı ürünler de yakında kullanıcılarla buluşacak.

Kaynak: aa