Akcoat, Sustainable Brands Türkiye 2024’te ‘Activation Hub’ sponsoru olarak yer aldı. Tedarik zincirinde sürdürülebilirlik ve inovasyon odaklı çözümlerini paylaştı. #Sürdürülebilirlik #Akcoat #SBTurkiye2024

17-18 Eylül tarihlerinde düzenlenen Global Sürdürülebilir Markalar Topluluğu'nun Büyük Türkiye Buluşması olan Sustainable Brands Türkiye 2024 etkinliği, markaların sürdürülebilirlik odaklı yeniliklerini paylaşma ve bu alandaki gelişmeleri tartışma platformu oluşturdu. Etkinliğin ‘Activation Hub’ sponsoru olarak yer alan Akcoat, katılımcılarla yenilikçi projelerini ve başarılarını paylaştı.

Akcoat, özellikle emaye, seramik, cam, yapışmaz dekoratif kaplamalar ve pigment ürün grubunda, sürdürülebilirliği ön planda tutarak geliştirdiği ürünleri ve inovasyonlarını katılımcılara sundu. Bu kapsamda, Akcoat’un Ar-Ge Direktörü Selçuk Yazan, “Net Sıfır Gelecek İçin Bir Rota Çizmek: Tedarik Zinciri Evrimi” başlıklı panelde yer aldı. Yazan, Akcoat’un tedarik zincirindeki sürdürülebilirlik yaklaşımını ve enerji verimliliğine katkı sağlayan yenilikçi süreçlerini detaylandırdı. Sürdürülebilirlik vizyonlarını ürün geliştirme sürecinden enerji yönetimine kadar entegre ettiklerini vurguladı.

Amazon, 2025 Yılında Çalışanlar İçin 5 Gün Ofis Zorunluluğuna Geçiyor Amazon, 2025 Yılında Çalışanlar İçin 5 Gün Ofis Zorunluluğuna Geçiyor

Genel Müdür Burç Yıldırım, etkinliğin Akcoat için büyük bir fırsat olduğunu ifade ederek, sürdürülebilirlik stratejilerini tanıtma imkanı bulduklarını belirtti. Yıldırım, “Sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlama misyonumuz doğrultusunda yenilikçi çözümler geliştirmeye ve sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Akcoat, çevresel etkileri azaltmak ve sürdürülebilir üretim yöntemlerini benimsemek için attığı adımlarla sektörde lider konumunu güçlendirmeyi hedefliyor. Sustainable Brands Türkiye 2024 etkinliği, bu çerçevede Akcoat'un yenilikçi projelerini tanıttığı önemli bir platform oldu.

Kaynak: dha