Dilara Kırmıt'ın Kalbine Yıldızlardan Güzel Haber Geldi Dilara Kırmıt'ın Kalbine Yıldızlardan Güzel Haber Geldi

Eylül Aşkın, Roma’da Yasemin Sannino ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi! Türk-İtalyan oyuncunun kariyer yolculuğunu kaçırmayın! #EylülAşkınİle #YaseminSannino #RomaSohbetleri #Gazetecilik

Başarılı sunucu Eylül Aşkın, sunduğu Eylül Aşkın İle programının yeni bölümünde Türk-İtalyan oyuncu Yasemin Sannino ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Programın çekimleri Roma’da yapılırken, Sannino’nun sanat kariyerinden önemli detaylar paylaşıldı. 2006 yılında “La Provinciale” adlı TV filmiyle kariyerinde önemli bir adım atan Yasemin Sannino, birçok projede yer aldı. Son olarak Netflix yapımı La Passion Turca dizisinde İlker Kaleli ile birlikte rol aldı. Ayrıca, Ferzan Özpetek'in Cahil Periler filminde hem Türkçe hem de İngilizce şarkılar seslendiren Sannino, çok yönlü sanatçı kimliğiyle dikkat çekti.

Eğitimi için İtalya’da bulunan sunucu Eylül Aşkın, gazetecilik tutkusundan vazgeçmeyerek Türkiye ve yurt dışında röportajlarına devam ediyor. Aşkın, “Çıktığım bu yolda beni kimse tutamaz, nerede olursam olayım haberi bulurum” diyerek gazetecilik aşkını dile getirdi.

Editör: Yasin Köz