DeFacto’nun 24/25 Sonbahar-Kış Koleksiyonu tanıtımı için Afra Saraçoğlu kamera karşısında! Soğuk havalarda bile şıklık sizinle. “Bize Hava Hoş” diyoruz! #DeFacto #AfraSaraçoğlu #BizeHavaHoş

DeFacto, 2024/25 Sonbahar-Kış Kadın Dış Giyim Koleksiyonu’nu ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu ile tanıttı. Koleksiyon, her yaştan ve zevkten kadınların kendilerini özgürce ifade etmelerine olanak tanırken, "Bize Hava Hoş" sloganıyla soğuk havalarda bile şıklığın keyfini çıkarmayı vaat ediyor.

Yeni sezon reklam filminin yönetmen koltuğunda Yiğit Karagöz otururken, çekimler Organic Film tarafından gerçekleştirildi. Afra Saraçoğlu, reklam filminde kendini olduğu gibi kabul eden, stil sahibi kadınlara hitap ederek, hava şartlarının ne olursa olsun, DeFacto ile modanın keyfinin çıkarılabileceğini vurguluyor.

Akcoat, Sustainable Brands Türkiye 2024’te Sürdürülebilirlik Vizyonunu Paylaştı Akcoat, Sustainable Brands Türkiye 2024’te Sürdürülebilirlik Vizyonunu Paylaştı

Koleksiyon, modern tasarımlar, her beden ve yaşa uygun parçalarla öne çıkarken, rahatlık ve şıklığı bir araya getiriyor. DeFacto’nun 24/25 Sonbahar-Kış koleksiyonu, farklılıklarını yansıtmaktan çekinmeyen kadınlar için stil dolu bir kış sunuyor.

Kaynak: dha