İbrahim Tatlıses'in unutulmaz eseri "Nankör Kedi", Burhan Kurt’un modern yorumuyla yeniden hayat buluyor! Şarkı iki farklı versiyonla müzikseverlerin beğenisine sunuldu. #NankörKedi #BurhanKurt #İbrahimTatlıses #YusufHayaloğlu

Türk müziğinin unutulmaz eserlerinden biri olan İbrahim Tatlıses’in seslendirdiği “Nankör Kedi” şarkısı, farklı bir yorumla tekrar müzik dünyasında yerini alıyor. Ünlü sanatçı Burhan Kurt, modern aranjmanlarla yenilediği bu eseri, İbrahim Tatlıses’e olan hayranlığı ve Yusuf Hayaloğlu ailesinin onayıyla müzikseverlerin beğenisine sundu.

Melis Fis Performansıyla Coşku Doruğa Çıktı Melis Fis Performansıyla Coşku Doruğa Çıktı

Şarkının Yaratım Süreci:

Söz ve müziği Yusuf Hayaloğlu’na ait olan "Nankör Kedi", Burhan Kurt’un yorumu ve Hatem Tutkus’un aranjörlüğünde iki farklı versiyon olarak hazırlandı. Prodüktörlüğünü de Hatem Tutkus'un üstlendiği bu yeni versiyon, modern sounduyla dikkat çekiyor. Şarkının klibi ise yönetmen Murat Aygör tarafından çekildi.

Burhan Kurt’un Yorumu:

İbrahim Tatlıses'e duyduğu hayranlığı dile getiren Burhan Kurt, “İbrahim abi dünyanın takdir ettiği bir ses ve yorumcu. ‘Nankör Kedi’ zaten benim de gönlümde yer etmiş bir eserdi, Yusuf Hayaloğlu ailesinin desteğiyle şarkıyı yeniden seslendirdim” dedi.

Editör: Yasin Köz