Mardin’in Midyat ilçesinde vatani görevini yaparken 18 Aralık 2023 tarihinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılan ve ardından beyin kanaması geçiren Üsteğmen Fatih Çelik (30), tedavi gördüğü Erzurum Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Çelik için Erzurum’un Yakutiye ilçesindeki Narmanlı Camii’nde düzenlenen cenaze törenine ailesi, askeri ve mülki erkan ile birçok vatandaş katıldı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası, Fatih Çelik asri mezarlıkta defnedildi.

Ailesi ve Sevenleri Yasta

Erzurumlu Zehra ve Osman Çelik çiftinin tek erkek çocuğu olan Üsteğmen Fatih Çelik, nişanlıydı ve kısa bir süre sonra evlenmeye hazırlanıyordu. Görevini yerine getirirken yaşamını yitiren Çelik’in kaybı, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Bursa’da Bulgaristan Seçim Heyecanı: 42 Sandık, 73 Bin Seçmen Bursa’da Bulgaristan Seçim Heyecanı: 42 Sandık, 73 Bin Seçmen

Görev Başında Vefat Eden Kahraman

14'üncü Komando Tugayı’nda görev yapan Çelik, ülkesine olan görevini yerine getirirken yaşadığı rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Törene katılanlar, genç üsteğmeni son yolculuğuna uğurlarken, ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Kaynak: dha