Beyoğlu'nda bir gece kulübünde düzenlenen ve cinsel sapkınlık içeren bir partiye polis baskın yaptı. Baskında, kafes içinde "köle" rolüyle kırbaçlanan bir kadının olduğu ortaya çıktı. Olayda 32 kişi gözaltına alınırken, 8 kişi tutuklandı.

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir gece kulübünde düzenlenen müstehcen bir partiye yapılan polis baskını sonucunda, cinsel sapkınlık içeren olaylara karışan 32 kişi gözaltına alındı. Olayda, katılımcıların "köle" rolündeki bir kadını kafeste kırbaçladığı öğrenildi.

Baskının Detayları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekipleri, internet üzerinden cinsel içerikli partiler düzenlendiği ihbarını aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda, Tolga T. ve Laden S. isimli şahısların organize ettiği ve biletleri 250 liradan satılan bu partilerin izini süren ekipler, 20 Ekim'de Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi'nde bir gece kulübüne baskın düzenledi.

Kağıthane'de Hırsız, Dairenin Önünden 'Hollanda Lop' Cinsi Tavşanı Çaldı Kağıthane'de Hırsız, Dairenin Önünden 'Hollanda Lop' Cinsi Tavşanı Çaldı

Polis ekipleri baskın sırasında içeride müstehcen ve sapkınlık içeren sahnelerle karşılaştı. Partiye katılanların, kafes içinde bir kadını kırbaçladığı tespit edildi. Gece kulübünde yapılan aramalarda, parti sırasında kullanılan çeşitli malzemelere el konuldu.

Gözaltılar ve Tutuklamalar

Baskında gece kulübü sahibi ve organizatörlerin de aralarında bulunduğu 32 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 23 kişi serbest bırakılırken, gece kulübü sahibi ve organizatör Tolga T. ile Laden S.'nin de bulunduğu 9 kişi adliyeye sevk edildi. Bu kişilerden 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan baskın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün müstehcen içerikli etkinliklerle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: dha