Miray İstanbul Boğaz turlarında oryantal Estha, assolist olarak sahne alıyor. Dansıyla eğlenceyi zirveye taşıyan Estha, misafirlerden büyük beğeni topluyor.

25 Yıllık Kariyeri Bırakan Arzu Yurter, Yeni Bir Başlangıç Yaptı 25 Yıllık Kariyeri Bırakan Arzu Yurter, Yeni Bir Başlangıç Yaptı

Miray Cruises markasıyla Yunan adalarına yaptığı turlarla bilinen Vedat Uğurlu, yeni girişimi Miray İstanbul ile Boğaz turlarında da büyük bir başarı yakalıyor. "Boğazda yüzen taverna" konseptiyle tasarlanan Miray İstanbul, misafirlerine hem hareketli hem de unutulmaz eğlenceler sunuyor. Özgün eğlence anlayışı, DJ performansları ve Batı danslarının yanında, 7 bölgenin halk oyunlarından özel bir gösteri sunuluyor.

Miray İstanbul gecelerinde oryantal Estha, assolist olarak sahne alarak izleyicilere eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Dansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Estha, gecede en büyük beğeniyi topluyor. Dans performansıyla adeta gecenin yıldızı olan Estha, oryantal dansın bir sanatı olduğunu ifade ederek, "Ben dansın okulunu okudum, bana sorarsanız dans eğlencesi varsa oryantal gösterisi o gecenin assolistidir" sözleriyle dansa olan tutkusunu dile getirdi.

Misafirler, Estha’nın büyüleyici gösterisi eşliğinde hem eğleniyor hem de İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzarasında huzur buluyor. Miray İstanbul, farklı ve dinamik eğlence anlayışıyla Boğaz turlarını unutulmaz kılıyor.

Editör: Yasin Köz