Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali’ne son 3 gün! İzmir’de 1 Eylül’de gerçekleşecek finalde en iyi sokak dansçıları sahne alacak.

"Hatay’ı Yeniden İmar Ederken Huzur ve Güvenliğimizden Taviz Vermiyoruz" "Hatay’ı Yeniden İmar Ederken Huzur ve Güvenliğimizden Taviz Vermiyoruz"

Red Bull Dance Your Style yarışmasının Türkiye Finali için geri sayım başladı. İzmir’de 1 Eylül’de düzenlenecek olan final, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. Hip Hop, popping ve house dans gibi sokak dansı türlerinin en iyi temsilcilerinin yarışacağı etkinlikte, Türkiye’nin dört bir yanından seçilen 16 yetenekli dansçı, sahneye çıkarak yeteneklerini sergileyecek.

Bu yıl İzmir’de düzenlenen ve kazananı seyircilerin belirlediği yarışmada, Türkiye birincisi olacak dansçı, 9 Kasım’da Mumbai, Hindistan’da gerçekleşecek Red Bull Dance Your Style 2024 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme fırsatı yakalayacak. Yarışma, İzmir Büyükşehir Belediyesi, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı, İZFAŞ, Sneaks Up ve Özgörkey Otomotiv’in partnerliğinde gerçekleşiyor.

Kaynak: Haber Merkezi