Göztepe, 10 kişi kaldığı maçta Trabzonspor’u Tijanic’in 90+2’deki golüyle 2-1 mağlup etti. Stadyumu dolduran taraftarının desteğiyle zafer yaşayan Göz-Göz, evindeki yenilmezlik serisini korudu.

Süper Lig’in 9. haftasında, İzmir temsilcisi Göztepe, evinde henüz mağlubiyet almamış Trabzonspor’u 90+2’de Tijanic’in golüyle 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Maçın 28. dakikasında Anthony Dennis'in direkt kırmızı kart görmesiyle bir kişi eksik kalan Göztepe, taraftarının desteğiyle üstünlüğü elden bırakmadı.

Göztepe'nin Galibiyet Serisi Sürüyor

Bu galibiyetle Göztepe, Gürsel Aksel Stadı’nda rakiplerine geçit vermemeye devam etti. İç sahada çıktığı son beş Süper Lig maçında dört galibiyet ve bir beraberlik alan İzmir ekibi, bu sezon sahasında yalnızca Fenerbahçe ile berabere kaldı. Bordo-mavililere karşı mücadeleyi son dakikalarda kazanan sarı-kırmızılılar, son yenilgisini geçen sezon 1. Lig’de Kocaelispor’a karşı almıştı.

Bucaspor 1928, Son Dakika Golüyle Zirveye Yaklaştı! Bucaspor 1928, Son Dakika Golüyle Zirveye Yaklaştı!

Teknik Direktör Stoilov: “Sahada 12 Kişi Gibi Mücadele Ettik”

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, takımının ve taraftarın coşkusundan övgüyle bahsetti. "Sahada adeta 12 kişi gibiydik," diyen Stoilov, taraftarın gücüyle Trabzonspor gibi güçlü bir rakibe karşı üstünlük sağladıklarını söyledi. “Oyuncularım 10 kişi kalmalarına rağmen pes etmediler. Bu ruhla devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Kritik Eksikler Sıradaki Maçta Sıkıntı Yaratabilir

Göztepe, Trabzonspor maçında kazansa da önemli eksikler verdi. Kırmızı kart gören Anthony Dennis ile dört sarı kart sınırına ulaşan Isaac Solet, gelecek hafta oynanacak Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek. Ayrıca, golcü oyuncu Romulo'nun sakatlığı nedeniyle bu maçta oynaması zor görünüyor.

Kaynak: dha