TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Yeni Mersin İdmanyurdu'nu son dakika golüyle 2-1 mağlup eden Bucaspor 1928, 20 puana ulaşarak zirveyle farkı 2'ye indirdi. Takımın evindeki yenilmezlik serisi sürüyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bucaspor 1928, evinde oynadığı karşılaşmada Yeni Mersin İdmanyurdu’nu 90+5’inci dakikada rakip oyuncu Barış’ın kendi kalesine attığı golle 2-1 mağlup etti. Bu kritik galibiyetle puanını 20’ye çıkaran sarı-lacivertliler, zirve ile arasındaki farkı 2 puana indirdi.

Bursaspor, Belediye Kütahyaspor’u 3-0 Mağlup Etti Bursaspor, Belediye Kütahyaspor’u 3-0 Mağlup Etti

Liderliğe Giden Yolda Önemli Adım

Lider Menemen FK’nın puan kaybettiği haftada hanesine 3 puan daha yazdıran Bucaspor 1928, 4. sıraya yükselerek zirve yarışındaki iddiasını korudu. Evinde oynadığı son 4 karşılaşmada da galip gelen takım, taraftarına unutulmaz bir galibiyet daha yaşattı.

Teknik Direktör Balcıoğlu: "Liderliğe Yükseleceğiz"

Maç sonunda oyuncularını kutlayan Bucaspor Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, "Maçı son saniyeye kadar bırakmadık, oyuncularımı yürekten kutluyorum. Zirve yarışında iddiamızı sürdürüyoruz ve inanıyorum ki en kısa sürede liderliğe yükseleceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: dha