Trabzonspor, Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma için hazırlıklarına başladı. Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, topa sahip olma ve dar alanda oyun çalışmasıyla sürdü.

43 bin taraftar, 43 bin Türk bayrağıyla destek verdi; Bursaspor yine kapalı gişe oynadı 43 bin taraftar, 43 bin Türk bayrağıyla destek verdi; Bursaspor yine kapalı gişe oynadı

Trabzonspor, Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maç için hazırlıklara Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in liderliğinde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, önce ısınma ve topa sahip olma çalışmaları yaptı. Çalışma, üçerli takımlar halinde dar alanda 6’ya 6 maç ile devam etti ve koşu antrenmanıyla sona erdi.

Çift Antrenman Programı

Bordo-mavili ekip, derbi hazırlıklarını hızlandırmak adına yarın çift antrenman yaparak Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam edecek. Şenol Güneş'in oyuncularını fiziksel olarak en iyi seviyeye ulaştırmayı ve taktiksel oyun planını geliştirmeyi hedeflediği çalışmalarda, oyuncuların yüksek motivasyonu dikkat çekiyor.

Kaynak: dha