Sivas-Ankara kara yolunda, Direkli-Bedirli Kavşağı'nda gerçekleşen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kaza, saat 13.30 sıralarında meydana geldi. A.U. yönetimindeki 58 ACN 983 plakalı otomobil ile D.B. idaresindeki 34 RCT 98 plakalı hafif ticari aracın kavşakta çarpışması sonucu her iki aracın sürücüleri ve araçlarda bulunan İ.U, Y.E.K, A.K, F.Ç, H.Ç. ve D.B. çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılara Acil Müdahale

Çarpışmanın ardından olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak, ambulanslarla kentteki hastanelere sevk etti. Yaralılar tedavi altına alınırken, kazada ağır yaralı olmadığı belirtildi.

Bir Haftada 2.8 Milyon Araç Denetlendi, 522 Bin Araca İşlem Yapıldı Bir Haftada 2.8 Milyon Araç Denetlendi, 522 Bin Araca İşlem Yapıldı

Soruşturma Başlatıldı

Polis ve jandarma ekipleri, kazanın meydana geliş sebebiyle ilgili soruşturma başlattı. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yaparak, kavşaklarda sürüş güvenliğine özen gösterilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Kaynak: dha