2015 yılında vizyona giren ve Ali Sunal ve Hatice Şendil'in baş rollerini paylaştığı filmde hastalıktan ve maceradan çok korkan Metin, bir gün son derece enerjik olan Hayat'la karşılaşır. Başta fırtınalı da olsa, bir hayat öpücüğü gibi ikisinin de hayatını değiştiren bir ilişkiye girerler. Romantizm, Metin'e hayatta kalmaktan çok daha fazlası olduğunu öğretir. Peki hayat öpücüğü filminde kimler hangi karakter ile oynuyor. 

Hayat Öpücüğü Filmi Oyuncuları

Hayat öpücüğü filmi dram, romantizm ve komedi dalında çok fazla beğenildi. Oyuncu kadrosu ile de büyük beğeni yakaladı. Sinema severler hayat öpücüğü filmi oyuncuları kimler ve hangi karakterdeler sorusunu çok fazla soruyor. Peki kim bu oyuncular;

-Ali Sunal- Metin karakteri

-Hatice Şendil - Hayat karakteri

-Uğur Ahurcu - Güvenlik Görevlisi

-Ayda Aksel - Reyhan karakteri 

-Erdal Bali -Taksi şoförü

-Ayşe Dilek Erata - Yaşlı Teyze rolü 

-Gizem Esen -  Resepsiyonist

-Dilek Genç - Çiçekçi

-Janset - Ayça karakteri

-Somer Karvan - Onur karakteri

-Mehmet Nur Kılıç - Barmen

-Hayal Kardelen Manduz - Pelin karakteri

-Mehmet can Mıncınozlu - Hasan karakteri

-Berk Pamir - Emrah karakteri

-Ahmet Saraçoglu - Çarli

-Tuğsan Sarıoğlu - French Guy

-Orhan Sertsoy - Nikah Memuru

Sefertepe Kazılarında Bulunan Kafatası, Neolitik Çağ Gömü Geleneğine Işık Tutuyor Sefertepe Kazılarında Bulunan Kafatası, Neolitik Çağ Gömü Geleneğine Işık Tutuyor

-Zerrin Sümer - Gülsüm

Şeklinde filmde yer alır. Oyuncular tanınmış ve güçlü karakterleri ile izleyicilerin dikkatini çekiyor. Aynı zamanda başrolde yer alan Ali Sunal komik ve romantik karakteri ile sevilen karakterler içinde yer alır. 

Hayat Öpücüğü Filmi Nerede Çekildi?

Pek çok sinema sever hayat öpücüğü filmi nerede çekildi sorusunu merak etmekte ve araştırmakta. 2015 yılında vizyona giren film hastanede çekimlerine başlamıştır. Film son derece hassas ve hastalık hastası olan Metin ile çok sakin ve rahat olan Hayat'ın aşk hikayesini anlatır. En sevilen oyuncuların yer aldığı film izlenme konusunda çok başarı kazanamasa da izlenmesi eğlenceli bir filmdir. Oyuncu kadrosu ve film sahneleri ile her anında komedi ve hüznü yaşayacağınız film her kesime hitap eder. Hem temizlik hastalığı olan takıntılı insanların hem de son derece rahat ve düşüncesiz yaşayan insanların komik ve değişik hayatlarını ele alınır. 

Hayat Öpücüğü Filminin Ana Konusu

Filmde biri hayatın bu kadar içindeyken diğeri bu kadar gergin olduğunda, bu beklenmedik çift mutlu olabilecek mi sorusu çok merak edilir. Aynı zamanda filmde hayatın dolu dolu yaşanması gerektiği ile ilgili olarak da dokunaklı ve de eğlenceli öykü ile hayat öpücüğü filmi sevginin iyileştirici gücüne işaret ediyor. Film hem aşk hem de dram filmi olarak gösterilir. Aynı zamanda komik oyuncu kadrosu ile komedi film tadında bir etki yaratır. Hayata duyduğu sevgi, hastalıktan ve maceradan korkan Metin'e hayatta kalmaktan daha fazlası olduğunu öğretir. Ancak birlikte olabilmeleri için önce kendi sorunlarını çözmeleri gerekir.

Hayat Öpücüğü Filmi 

Genel olarak hayat öpücüğü filmi, ayrı dünyalara sahip olan insanların aşk ile birleştiği ve yaşama şartlarının her iki insan için de orta paydada buluştuğu bir hikayeyi anlatır. Son derece titiz ve sorunlu olan Metin'in Hayat ile karşılaştıktan sonraki değişen yaşam şartlarını konu alır. Aynı zamanda Metin'e nasıl yaşamdan zevk alınmasını öğreten Hayat'ın da ağır bir hastalık yaşamasına rağmen hayatı sevdiğini ve ondan vazgeçmediğini gösterir. Çok hüzünlü bir final sahnesi ile biten film izleyici kitlesine çok fazla kendini izletemese de izlerken, sıkılmayacağınız ve hüzünleneceğiniz filmler arasında yer alır. 
 

Editör: Haber Makale