Muş’ta Sıra Dışı Dostluk: 'Fulya' Adlı Kuzu Sahibinin Peşini Hiç Bırakmıyor Muş’ta Sıra Dışı Dostluk: 'Fulya' Adlı Kuzu Sahibinin Peşini Hiç Bırakmıyor

Düzce Korugöl Tabiat Parkı, sonbaharın yeşil, sarı ve kahverengi tonlarıyla ziyaretçilerine eşsiz manzaralar sunuyor. Park, doğa aktiviteleriyle doğaseverlerin ilgi odağı.

Korugöl Tabiat Parkı Sonbahar Renkleriyle Doğaseverleri Büyülüyor

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine 15 kilometre uzaklıkta yer alan Korugöl Tabiat Parkı, doğaseverler için sonbaharın büyüleyici manzaralarını sunmaya devam ediyor. 12 yıl önce tabiat parkı olarak tescillenen bu doğal güzellik, Düzce Belediyesi, İl Özel İdaresi ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün çevre düzenlemeleri sayesinde daha da cazip hale getirildi.

Ziyaretçilerine Eşsiz Doğa Deneyimi

Parkta yürüyüş yolları ve yenilenen altyapıyla ziyaretçiler rahat bir doğa deneyimi yaşarken, sportif olta balıkçılığı, piknik ve kamp gibi aktivitelerle de keyifli vakit geçirilebiliyor. Sonbaharın yeşil, sarı ve kahverenginin tonlarıyla bezenen ağaçları, parkı ziyaret edenlere görsel bir şölen sunuyor.

Yeni Karavan Parkı Geliyor

Yakın zamanda yapımına başlanacak karavan parkı ile Korugöl'ün doğa turizminde önemli bir merkez haline gelmesi planlanıyor. Bölge, sunduğu doğal güzelliklerle doğa tutkunları için vazgeçilmez bir destinasyon olmayı sürdürüyor.

Sonbahar renklerinin havadan görüntülendiği Korugöl, doğanın güzelliklerini keşfetmek isteyenleri bekliyor.

Kaynak: aa