Hava sıcaklığının 25,5, deniz suyu sıcaklığının 26,5 derece ölçüldüğü Antalya’da tatilciler, ekim ayında denize girdi. Güneşli havanın tadını çıkaranlar, plajlarda yoğunluk oluşturdu.

Antalya’da hava sıcaklıklarının 25,5 derece, deniz suyu sıcaklıklarının ise 26,5 derece ölçülmesiyle birlikte, tatilciler ve kent sakinleri plajlara akın etti. Türkiye’nin bazı bölgelerinde yağmur ve kar etkili olurken, Antalya’da güneşli ve sıcak hava yazdan kalma günleri yaşatıyor.

Plajlarda Yoğunluk

Ekim ayında yaz tatilini uzatanlar, sahillerde güneşlenip denize girmenin tadını çıkardı. Sahilde yürüyüş yapanlar, bisiklet sürenler ve denize girenlerle plajlarda hareketlilik arttı. Çocuklar kumda oynayarak eğlenceli vakit geçirirken, güneşli hava tatilcilere keyifli anlar yaşattı.

Önümüzdeki Günlerde de Sıcak Hava

Meteoroloji verilerine göre, Antalya’da önümüzdeki 5 gün boyunca az bulutlu hava ve sıcaklıkların devam etmesi bekleniyor. Yarın ise hava sıcaklığının 25 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.

İskoç Taraftar Ricky Marshall, Eskişehirspor'a 4 Bin Kilometre Yol Kat etti İskoç Taraftar Ricky Marshall, Eskişehirspor'a 4 Bin Kilometre Yol Kat etti

Sonbaharın ortasında yazı yaşatan Antalya, bu dönemde de turistler ve kent sakinleri için cazip bir tatil destinasyonu olmaya devam ediyor.

Kaynak: dha