TAV Technologies, Sanal Platformu VirtualPort’u Tanıttı TAV Technologies, Sanal Platformu VirtualPort’u Tanıttı

Huawei, 19 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştireceği "Yenilikçi Ürün Lansmanı" ile üç yeni giyilebilir cihazını tanıtıyor. Bu yeni akıllı saat serileri, "Huawei TruSense Sistemi" ile donatılarak kullanıcılara kapsamlı ve hızlı bir sağlık ve fitness izleme deneyimi sunmayı hedefliyor.

Özellikle duygusal sağlıkla ilgili yeni özellikleriyle dikkat çeken bu ürünler, sağlık teknolojisinde bir adım daha öne çıkmayı amaçlıyor. Huawei’nin giyilebilir teknolojilerdeki bu yenilikçi adımı, sadece sağlık izleme ile sınırlı kalmayacak, kullanıcıların günlük yaşamlarını da kolaylaştıracak.


Huawei Online Mağaza'dan Özel Çekiliş

Huawei, bu yeni ürün lansmanını kutlamak amacıyla 19 Eylül 2024 tarihine kadar sürecek bir çekiliş de düzenliyor. Kullanıcılar, Huawei Online Mağazası’nın "Bol Hediyeli Dev Çekilişi"ne katılarak birçok ödül kazanma şansı elde edebilecek.


Huawei'nin Yükselen Başarısı

Huawei, giyilebilir teknoloji alanındaki başarısını her geçen gün artırıyor. International Data Corporation'ın (IDC) raporuna göre, Huawei'nin yeni akıllı bileklikler ve saatleriyle sevkiyatlarda yıllık yüzde 55'lik büyüme kaydetti. Üst üste iki çeyrek boyunca küresel akıllı saat ve bileklik pazarının lideri konumunda.

2018’de piyasaya sürülen Huawei Watch GT serisi, tek şarjla 14 güne kadar pil ömrü sunarak sektörde yeni bir standart belirledi. 2019’da ise Huawei Watch GT 2 modeli ile uyku apnesi algılama özelliği tanıtıldı.

Mayıs 2023'te ise, Huawei Watch 4 serisinin küresel lansmanıyla hiperglisemi risk değerlendirme özelliği tanıtıldı. Aynı dönemde Huawei Watch Ultimate serisi de dikkat çekti. Zirkonyum bazlı sıvı metalden üretilen bu akıllı saat, 100 metre dalış seviyesinde su direnci ve su altı ses işlevselliği sunuyor.

Kaynak: aa