Hepsipay, Ticimax ve Sipay, e-ticarete adım atmak isteyen girişimciler ve KOBİ'ler için özel bir paket hazırladı. "Her Şey Dahil E-Ticaret" adı verilen bu paket, girişimcilere internet sitesi altyapısından ödeme çözümlerine, sanal POS hizmetinden uygun maliyetli kargo seçeneklerine kadar birçok avantaj sunuyor. Hepsipay’in açıklamasına göre, bu işbirliği sayesinde e-ticarete adım atmak isteyenler, tüm hizmetleri tek bir kaynaktan sağlayarak zamandan ve maliyetten tasarruf edebilecek.

E-Ticaret Girişimcilerine Özel Avantajlar

Bu paketle birlikte, Ticimax altyapısı ile e-ticaret sitenizi hızlı bir şekilde kurabilir, Sipay aracılığıyla uygun komisyon oranlarıyla sanal POS hizmeti alabilirsiniz. Ayrıca, Hepsipay sayesinde 16 milyonu aşkın müşteriye kayıtlı kartlarla güvenli ve hızlı alışveriş imkanı sunulurken, ilk 3 ay boyunca 0 komisyon avantajı sağlanıyor. Ayrıca, Hepsijet’ten 10 kilograma kadar kargolarınızı sadece 45 TL’ye gönderme fırsatına da sahip oluyorsunuz.

Girişimciler İçin Büyük Fırsat

Hepsipay Genel Müdürü Ozan Bayülgen, Ticimax ve Sipay ile güçlerini birleştirerek e-ticaret girişimcilerine büyük bir maliyet avantajı sunduklarını belirtti. "Her Şey Dahil E-Ticaret" paketi ile e-ticaretin kapılarını yeni girişimcilere açmayı hedeflediklerini ifade eden Bayülgen, bu adımın KOBİ'lerin işlerini büyütmelerine büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Uygun Fiyatlarla E-Ticaret Başlangıcı

Ticimax Üst Yöneticisi Cenk Çiğdemli, e-ticaret dünyasının hızla büyüdüğünü ve bu büyümenin KOBİ'ler için büyük fırsatlar sunduğunu belirtti. E-ticarete giriş paketleri 29 bin 900 TL'den başlarken, geniş paket ise 39 bin 900 TL olarak sunuluyor. Ayrıca, Hepsiburada mağaza açma fırsatı, reklam ve kupon desteği gibi ek avantajlar da bu paketlerin içinde yer alıyor.

KARDEMİR’den Rekor Üretim: Günlük 72 Döküm Gerçekleşti KARDEMİR’den Rekor Üretim: Günlük 72 Döküm Gerçekleşti

Sipay'den KOBİ'lere Destek

Sipay CEO'su Semih Muşabak ise, KOBİ'lerin ve girişimcilerin ekonomideki önemine vurgu yaparak, finansal çözümlerinin bu kesimi desteklemek için geliştirildiğini belirtti. Muşabak, sundukları yenilikçi çözümlerle KOBİ'lerin online ticarette daha etkin rol almalarına yardımcı olduklarını söyledi.

Kaynak: aa