Çiftçilere müjde! Tarım Kredi, sonbahar döneminde 3 ayı faizsiz, 12 aya varan vadeli tarımsal girdi satış kampanyası başlatıyor! Gübre, tohum, zirai ilaç ve hayvan yemi gibi ürünlerde avantajlı ödeme seçenekleri sizi bekliyor. 🌾🚜

İhracatta Küresel Yükseliş: Türkiye’nin Ticaret Stratejisi İhracatta Küresel Yükseliş: Türkiye’nin Ticaret Stratejisi

Tarım Kredi'den Çiftçilere Faizsiz ve Vadeli Satış Kampanyası

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilerin sonbahar döneminde finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yeni bir kampanya başlatıyor. 21 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanya, çiftçilere 3 ayı faizsiz olmak üzere 12 aya varan vadeli tarımsal girdi satışı imkanı sunuyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri, tarımsal üretimde yoğun kullanılan kimyevi gübre, sıvı toz gübre, zirai ilaç ve tohum gibi girdileri uygun fiyatlarla temin etmeyi hedefliyor. Kampanya, çiftçilerin finansal yüklerini hafifletirken, üretimde verimliliği artırmayı amaçlıyor.

Karma Yem Satışında Faizsiz İmkan

Kampanya kapsamında yalnızca tarımsal girdilerde değil, karma hayvan yemi satışlarında da 3 ay faizsiz satış yapılacak. Bu destekle hayvan yetiştiriciliği yapan çiftçiler de finansal avantajlardan faydalanabilecek.

Çiftçinin Yanında Güçlü Destek

Tarım Kredi Kooperatifleri, geçmişte olduğu gibi bugün de çiftçilerin yanında yer almaya devam ediyor. Tarım Kredi’nin sunduğu bu fırsat, çiftçilerin üretim maliyetlerini hafifletirken, tarımsal faaliyetlerin sürdürülebilirliğine katkı sağlıyor. Kampanya, Türkiye genelindeki 2 bine yakın Tarım Kredi Kooperatifinde uygulanacak.

Kampanya süresi: 21 Eylül - 31 Ekim
Faizsiz dönem: 3 ay
Vadeli ödeme süresi: 12 aya kadar

Tarım Kredi, çiftçilere uygun koşullarda tarımsal girdi sağlayarak Türkiye tarımının gelişimine katkıda bulunmayı sürdürecek.

Kaynak: aa