SuperFresh ve Karaca’dan evde sosyalleşmeyi lezzetlendirecek yeni işbirliği! "Sosyal Lezzetler" menüsü ve özel airfryer tasarımıyla mutfaklarınızda pratik çözümler. #SosyalLezzetler #SuperFresh #Karaca

Türkiye’nin yenilikçi markaları SuperFresh ve Karaca, evde artan sosyalleşme eğilimini odağa alarak "Sosyal Lezzetler" kampanyasını başlattı. Bu işbirliği sadece bir iletişim kampanyasıyla sınırlı kalmayıp, aynı zamanda tüketicilere yeni ürünler sunuyor.

Amazon, 2025 Yılında Çalışanlar İçin 5 Gün Ofis Zorunluluğuna Geçiyor Amazon, 2025 Yılında Çalışanlar İçin 5 Gün Ofis Zorunluluğuna Geçiyor

"Sosyal Lezzetler" Menüsü ve Özel Airfryer

İşbirliği kapsamında SuperFresh, patates, köfte ve soğan halkası içeren "Sosyal Lezzetler" menüsünü sınırlı sayıda tüketicilere sunuyor. Karaca ise SuperFresh logosunu taşıyan, dondurulmuş gıdalara özel bir butona sahip "Air Pro-Cook Duo airfryer" modelini geliştirdi. Bu ürün, hem yenilikçi tasarımı hem de işlevselliği ile dikkat çekiyor.

Evde Kolay Yemek İçin Pratik Çözümler

Kampanya, kadın hedef kitlenin artan airfryer ilgisi ve airfryer sahiplerinin yüzde 90'ının dondurulmuş gıda kullanıcısı olmasından ilham aldı. İki marka, evde yemek yapmayı kolaylaştırmayı ve tüketicilere pratik çözümler sunmayı amaçlıyor.

360 Derece Pazarlama Kampanyası

SuperFresh ve Karaca işbirliği, 360 derece pazarlama stratejisiyle tasarlandı. Mağazalardan çevrim içi kanallara, etkinliklerden sosyal medyaya kadar birçok alanda tüketicilere ulaşmayı hedefleyen kampanya, geniş kitlelere hitap ediyor.

Kaynak: aa