NIVEA, Skin Lab etkinliğinde salisilik asit ve hyalüronik asit gibi doğal içeriklerle cilt bakımındaki yenilikçi ürünlerini tanıtarak sürdürülebilirliğe vurgu yaptı.

NIVEA'nın İnovatif Cilt Bakım Ürünleri Tanıtıldı

NIVEA Türkiye, Akaretler'de düzenlenen NIVEA Skin Lab etkinliği ile cilt bakımındaki en yeni ürünlerini ve inovatif yaklaşımlarını tanıttı. Etkinlikte, influencer Mert Vidinli ev sahipliği yaparken, makyaj sanatçıları Fezi Altun ve Seçkin Sunguç makyajın cilt sağlığı üzerindeki etkilerini paylaştı. Aynı zamanda Dermatolog Seçil Demirci Thiamidol içeriğinin leke karşıtı özelliklerinden bahsederken, Beslenme Uzmanı Nazlı Yüksel daha sağlıklı bir cilt için öneriler sundu. Katılımcılar, NIVEA’nın ürünlerini deneyimleme fırsatı buldu.

TAV Gazipaşa-Alanya Havalimanı Direktörlüğüne Ali Özgür Pehlivan atandı TAV Gazipaşa-Alanya Havalimanı Direktörlüğüne Ali Özgür Pehlivan atandı

Tüketici Odaklı Yaklaşım

NIVEA Türkiye Marka Müdürü Nazlı Abay, NIVEA’nın cilt bakımında 110 yılı aşkın deneyimi ile tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunduğunu belirtti. Tüketici taleplerinin her geçen gün daha bilinçli hale geldiğini ve bunun inovasyon süreçlerinde önemli bir faktör olduğunu söyleyen Abay, salisilik asit, hyalüronik asit ve niasinamid gibi doğal içeriklerin ürünlerde sıkça kullanıldığını vurguladı.

Abay, NIVEA'nın sürdürülebilirlik konusunda da sorumluluklarının bilincinde olduğunu, doğaya olan katkılarını artırmaya çalıştıklarını ifade etti.

AR-GE ve İnovasyonun Gücü

NIVEA Türkiye Marka Müdürü Seden Ekim, global düzeyde geniş bir AR-GE ekibi ile çalıştıklarını ve gelecek 10 yılın trendlerini şimdiden incelediklerini belirtti. NIVEA’nın cilt bakımı alanındaki liderliği, Thiamidol gibi etkili içeriklerle destekleniyor. Bu içerik, piyasadaki birçok leke karşıtı ürün arasında fark yaratıyor. Ayrıca, Q10 çift etkili serum gibi ürünlerle şeker sebepli kırışıklıkların önüne geçmeye yardımcı çözümler sunduklarını ekledi.

Sürdürülebilir Cilt Bakımı

NIVEA, inovasyonlarıyla sadece ürün geliştirmeye odaklanmıyor, aynı zamanda doğal içeriklerin ve sürdürülebilirlik anlayışının cilt bakımındaki yerini de vurguluyor.

Kaynak: dha