Van'da bir araya gelen motosiklet tutkunları, kırsal mahalledeki çocuklara kırtasiye, kışlık giysi ve oyuncak dağıttı. Motosikletlerle keyifli anlar yaşayan çocuklar, güvenli sürüş hakkında da bilgilendirildi.

Van'da bir araya gelen Power Riders Motosiklet Kulübü üyesi 8 gönüllü, sosyal sorumluluk kapsamında, kırsal bölgedeki çocuklara ulaşarak onlara unutulmaz bir gün yaşattı. Motosikletleriyle 105 kilometre uzaklıktaki Yukarı Işıklı Mahallesi'ne giden gönüllüler, ilkokul öğrencilerine hediyeler dağıtarak hem eğlendirdi hem de motosiklet kullanımı ve güvenli sürüş hakkında bilgiler verdi.

Hediyelerle Gelen Mutluluk

Motosiklet tutkunları, çocuklara kırtasiye, kışlık giysi ve oyuncaklar hediye ederek onların mutluluğuna ortak oldu. Kulüp temsilcisi Kamil Ünüvar, bu etkinlikle çocukların yüzlerinde bir tebessüm bırakmayı amaçladıklarını belirtti. Ünüvar, "Sadece motosiklet sürmek değil, farkındalık yaratmak istiyoruz. Gelecek nesillere ışık olmak hedefimiz." dedi.

Motosiklet Heyecanı Yaşadılar

Gönüllüler, çocukları motosikletlere bindirerek onlara motosiklet sürüş deneyimi yaşattı. Aynı zamanda trafik kuralları ve güvenli sürüş hakkında bilgilendirme yapıldı. Çocuklar, heyecanla motosikletlere binerek fotoğraf çektirdi ve keyifli anlar yaşadı. Motosiklet tutkunu Mehmet Sıraç Güçlü, çocukların heyecanını ve mutluluğunu paylaşmanın kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Öğretmen ve Öğrencilerden Teşekkür

Sınıf öğretmeni Sevda Öz Durmuşcan, öğrencilerin bu etkinlik sayesinde motosikletler ve sürüş güvenliği hakkında bilgi edindiğini belirtti. Öğrencilerden Sait Nur Eren ise motosikletlere binmenin çok heyecan verici olduğunu söyledi.

Otizmli Genç Yiğit Tekeli, Resimleriyle İlham Kaynağı Oluyor Otizmli Genç Yiğit Tekeli, Resimleriyle İlham Kaynağı Oluyor

Bu anlamlı etkinlik, motosiklet tutkunlarının sadece sürüş keyfi yaşamakla kalmayıp, toplumun farklı kesimlerine dokunarak önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: aa