Edirne’nin Keşan ilçesinde nakliyeci Çağlar Kurt, düğün öncesi gelin alma töreninde gelin arabası olarak süslediği TIR’ı kullandı. Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen gelin Burcu Koç, TIR ile babaevinden alındı ve düğün alanına TIR konvoyuyla gidildi.

BM: İsrail'in BM'ye yönelik engellemeleri can kaybına neden oluyor BM: İsrail'in BM'ye yönelik engellemeleri can kaybına neden oluyor

Nakliyeci Damat TIR’ı Gelin Arabası Yaptı

Keşan ilçesi Sazlıdere köyünde, nakliyecilik yapan Çağlar Kurt, düğün töreni için sıradışı bir tercih yaptı. Damat, hayatını birleştirdiği Burcu Koç’u babaevinden, süslediği TIR ile aldı. Gelin alma töreni köyde büyük ilgi çekerken, damadın arkadaşlarının da TIR’larıyla katıldığı konvoy düğüne renk kattı.

Gelin İçin Büyük Sürpriz

Gelin Burcu Koç, gelin arabası olarak süslenmiş bir TIR’ı hiç beklemediğini belirterek, bunun kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu söyledi. Damat Çağlar Kurt ise nakliyecilik işiyle uğraştığını ve bu nedenle TIR’ını gelin arabası yapmayı tercih ettiğini ifade etti.

Açık Havadaki Düğünde Eğlenceli Anlar

Gelin, damat ve davetliler, köyde açık havada gerçekleştirilen düğünde davul zurna eşliğinde doyasıya eğlendi. Sıra dışı gelin arabası ile başlayan bu mutlu gün, unutulmaz anlarla dolu bir düğünle taçlandı.

Kaynak: dha