İsrail ordusunun Gazze'ye düzenlediği saldırılarda en az 6 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Saldırılar sivilleri hedef aldı. #Gazze #İsrailSaldırıları #Filistin

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine gece boyunca düzenlediği saldırılarda en az 6 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın bildirdiğine göre, İsrail ordusunun hedef aldığı yerler arasında Deyr el-Belah, El-Bureyc Mülteci Kampı, ve Gazze kentinin Es-Sabra ve Es-Sahaba bölgeleri bulunuyor.

Deyr el-Belah'ın güneyinde yer alan El-Bereke bölgesinde, yerinden edilen sivillerin çadırlarına düzenlenen saldırıda 2 kişi öldü. Sabra bölgesinde, Eş-Şami ailesinin evine yapılan saldırıda ise şu ana kadar 3 kişinin cesedine ulaşıldı. Sahaba Caddesi'nde Eş-Şubeki ailesinin evine yönelik saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Lübnan'daki Patlamalarla İlişkili Macar Firma Aylardır Faaliyetsiz Lübnan'daki Patlamalarla İlişkili Macar Firma Aylardır Faaliyetsiz

Gazze'nin kuzeyinde yer alan Bureyc Mülteci Kampı'nda ise 12. Blok'a düzenlenen saldırıda da ölü ve yaralılar olduğu bildirildi. İsrail güçlerinin, enkaz altındakilere yardım için bölgeye giden sivil savunma ekiplerine de ateş açtığı belirtildi.

Kaynak: aa