İznik Gölü'ndeki batık bazilikanın 1065'teki büyük depremde zarar gördüğü belirlendi İznik Gölü'ndeki batık bazilikanın 1065'teki büyük depremde zarar gördüğü belirlendi

Ünlü Rus müzisyen, piyanist ve davulcu Evgeny Grinko, Ankara'da ATO Congresium'da verdiği konserde müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Grinko'ya kemanda Vlada Ponyatovskaya, Anna Romanova ve Pavel Mazkevich, çelloda Yana Chekina ve akordeonda Evgenya Popova eşlik etti. Sanatçının özellikle "Uzun İnce Bir Yoldayım" eseri büyük beğeni toplarken, konser sonunda izleyiciler Grinko'yu ayakta alkışladı.

Evgeny Grinko'dan Ankara'da Müzik Dolu Bir Gece

Rus müzisyen Evgeny Grinko, Ankara ATO Congresium’da verdiği konserle müzikseverlere büyüleyici bir performans sundu. Piyano ve davuldaki ustalığıyla tanınan Grinko, kemanda Vlada Ponyatovskaya, Anna Romanova ve Pavel Mazkevich, çelloda Yana Chekina ve akordeonda Evgenya Popova'nın da eşlik ettiği konser boyunca hem klasik hem de modern esintilerle dolu bir repertuvar sundu.

Aşık Veysel Eseri Büyük Beğeni Topladı

Grinko’nun Mayıs ayında çıkardığı, Aşık Veysel'in ünlü eseri "Uzun İnce Bir Yoldayım" ile Türk dinleyicilerinin gönlünde taht kurdu. Sanatçının bu parçası, konserde büyük beğeni toplarken, izleyiciler Grinko’nun sahnedeki performansını cep telefonlarıyla kaydetti.

"Valse" ve "Jana Maryam" da Büyük İlgi Gördü

Grinko'nun sevilen eserleri "Valse" ve "Jana Maryam", dinleyicilerin en çok alkışladığı performanslar arasında yer aldı. Müzikal çeşitliliği ve duygusal dokunuşlarıyla dikkat çeken Grinko, izleyicilere eşsiz bir akşam yaşattı.

Konser Yoğun İlgi Gördü

Sanatçının performansı yoğun ilgi görürken, konserin sonunda dinleyiciler Grinko'yu uzun süre ayakta alkışladı. Ankara'da Grinko’nun müziğiyle dolu bu unutulmaz gece, sanatseverler için keyifli bir deneyim oldu.

Kaynak: dha