Balıkesir'in Edremit ilçesinde Murat Özer, geçimsizlik nedeniyle evi terk eden eşi Nezihe Nurçin Özer ile barışmak için kayınpederinin evine gitti. Tartışma sırasında cinnet geçiren Özer, kayınvalidesi Sevim Kaya (77) ve baldızı Gülçin Kaya’yı (46) bıçaklayarak öldürdü. Eşi Nezihe Nurçin Özer ve kayınpederi Ali Rıza Kaya (90) ise ağır yaralandı. Özer, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Barışmaya Gitti, Cinnet Getirdi

Balıkesir’in Edremit ilçesi Kızılkeçili Mahallesi'nde meydana gelen korkunç olayda, geçimsizlik nedeniyle bir süre önce evi terk eden Nezihe Nurçin Özer'in (45) babasının evine yerleşmesinin ardından, eşi Murat Özer (47) barışmak amacıyla kayınpederi Ali Rıza Kaya’nın evine gitti. Ancak evde çıkan tartışma sırasında Murat Özer, mutfağa giderek bıçakla ailesine saldırdı.

Baldızı ve Kayınvalidesini Öldürdü, Eşi ve Kayınpederini Yaraladı

Tartışmanın büyümesiyle cinnet getiren Murat Özer, baldızı Gülçin Kaya (46), kayınvalidesi Sevim Kaya (77) ve eşi Nezihe Nurçin Özer'e saldırdı. Özer’in kayınpederi Ali Rıza Kaya da bıçak darbeleriyle yaralandı. Çığlıkları duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Gülçin Kaya’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Hastaneye kaldırılan kayınvalidesi Sevim Kaya da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşi Nezihe Nurçin Özer ve kayınpederi Ali Rıza Kaya'nın ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Köylüsünü başına keserle vurarak öldüren sanığa indirimli 32 yıl hapis Köylüsünü başına keserle vurarak öldüren sanığa indirimli 32 yıl hapis

Cinnet Getiren Damat Gözaltında

Olay yerinde gözaltına alınan Murat Özer, ilk ifadesinde cinnet geçirdiği için saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi. Komşularından Hikmet Sevim, olay anında evden çığlıklar duyduklarını ve müdahale edemediklerini belirtti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: dha