Narin’e ithaf edilen özel bölüm yürekleri burktu Narin’e ithaf edilen özel bölüm yürekleri burktu

İnci Taneleri’nin yeni bölümünde Hazar Ergüçlü, kendi sesiyle 'Deme' şarkısını seslendiriyor. Heyecan dolu sahnelerle dizi perşembe günü ekrana geliyor.

Kanal D'nin başarılı yapımlarından İnci Taneleri, yeni bölümüyle ekranlara damga vuracak. Dizinin başrollerinden Hazar Ergüçlü, canlandırdığı Dilber karakteriyle bu hafta seyircilere sürpriz yaparak kendi sesiyle Derya Bedavacı’nın sevilen arabesk şarkısı Demeyi seslendirecek.

Dilber ve Azem’in Yolculuğu ve Şarkı Mesajı

Fragmanda, Dilber ve Azem’in birlikte seyahat ettikleri bir sahne dikkatleri çekiyor. Dilber, seyahat sırasında Azem’e “Deme düşmem ocağına, geleceksin ayağıma” sözleriyle sesleniyor ve arabesk şarkı aracılığıyla ona mesaj veriyor. Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü’nün etkileyici performansı, dizinin hayranlarını bir kez daha büyüleyecek.

Yeni Karakter: Semiramis

Fragmanda dikkat çeken bir diğer unsur ise diziye yeni katılan Bestemsu Özdemir. Semiramis rolüyle izleyici karşısına çıkan Özdemir, fragmanda Cihan karakteriyle yaşadığı sahnelerle merak uyandırıyor.

Azem’in Gizemli Sözleri: Son Nefes Kime Ait?

Tanıtım filminin finalinde Azem'in “Bu manzaraya karşı, son nefesini vermeli insan” sözüyle başlayan sahnede işkence sahneleri görülüyor. Fragmanın sonunda duyulan son nefesin kime ait olduğu ise dizinin yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Güçlü Kadro ve Yönetmen:

İnci Taneleri, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç gibi güçlü oyuncuların yanı sıra Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey ve daha birçok isimle göz dolduruyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Kaynak: dha