🏡 Eminevim, 121. şubesini Ankara Pursaklar’da açtı! Faizsiz ev ve araç sahibi olma fırsatını daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor. #Eminevim #FaizsizFinans #Ankara

Eminevim, 121. şubesini Ankara Pursaklar’da açtı. Şirket, Türkiye genelinde 200 şube hedefine doğru ilerlerken, faizsiz finansman sistemini yaygınlaştırmayı sürdürüyor.

Akcoat, Sustainable Brands Türkiye 2024’te Sürdürülebilirlik Vizyonunu Paylaştı Akcoat, Sustainable Brands Türkiye 2024’te Sürdürülebilirlik Vizyonunu Paylaştı

Ankara’da 8. Şube Açıldı

Faizsiz finans sisteminin öncüsü Eminevim, Türkiye genelinde daha fazla insana ulaşma hedefi doğrultusunda Pursaklar’da yeni şubesini açtı. Şirket, 35. yılında 200 şube hedefine ulaşmak için önemli adımlar atıyor. Açılış törenine Pursaklar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve yerel yöneticiler katılım gösterdi.

Hedef: Daha Fazla İnsana Ulaşmak

Açılışta konuşan Eminevim Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nuh Suat Karataş, "Müşterilerimizin taleplerine hızlı ve etkili cevap verebilmek için Türkiye çapındaki şube ağımızı genişletiyoruz. Bu yeni şubemizle Ankara’daki sekizinci, Türkiye genelinde ise 121. şubemizi hizmete sunmuş olduk." dedi.

Kaynak: aa