Duymer İşitme Cihazları Yönetim Kurulu Üyesi Salih Baz, Türkiye genelindeki 110 şube ve günde 250 adet üretim kapasitesiyle herkesin duymasını sağlamayı hedeflediklerini belirtti. 5 yıl garanti sundukları dünya markası cihazlarla, işitme sorunu yaşayanların hayatını kolaylaştırdıklarını ifade etti.

Türkiye Genelinde Yaygın Hizmet Ağı

İzmir merkezli Duymer İşitme Cihazları, Türkiye genelinde 110 şubesiyle hizmet veriyor. ISO 9001 kalite belgeli merkezlerde, Danimarka, Almanya ve Amerika menşeli işitme cihazları, müşterilere sunuluyor. Yönetim Kurulu Üyesi Salih Baz, Duymer'in 26 yıllık deneyimiyle dünya standartlarında hizmet sunduğunu ve tüm cihazlarda 5 yıl garanti fırsatı verdiklerini belirtti.

Üstün Teknolojik Ürünler

Duymer, işitme cihazlarının kişiye özel üretimi için 3 boyutlu (3D) teknolojisi kullanıyor. Bu yeni teknoloji sayesinde, kulak kalıpları tamamen kişiye özel ve hatasız bir şekilde üretiliyor. Ayrıca, İngiliz menşeli tarayıcılar ve yapay zeka destekli sistemler sayesinde, kulak ölçüleri dijital ortamda taranarak cihaz üretimine geçiliyor.

Kişiye Özel İşitme Çözümleri

Salih Baz, işitme cihazı seçiminin kişiye özgü olması gerektiğini vurguluyor. Her bireyin işitme kaybı farklı olduğu için, cihaz seçiminde dikkatli olunması gerektiğini ifade ediyor. Duymer'in sağladığı teknolojiler sayesinde, her hastanın işitme sorununa yönelik en uygun çözümler sunuluyor.

Görünmez İşitme Cihazları

Dünyanın en küçük işitme cihazlarından biri olan Amerikan menşeli Starkey cihazları, neredeyse görünmez olup, cep telefonları ile uyumlu olarak çalışıyor. Bu cihazlar, anlık ses aktarımı yaparken, aynı zamanda vücut fonksiyonlarını takip edebiliyor ve 27 farklı dilde çeviri desteği sunuyor.

Alman Teknolojisiyle Gelişmiş İşitme Cihazları

Alman yapımı Audifon işitme cihazları ise sesleri bulunduğunuz ortama göre otomatik olarak optimize ediyor. Özellikle kulak çınlaması (tinnitus) sorununu gideren bu cihazlar, telefonlarla doğrudan ses aktarımı özelliğiyle kullanıcıya kolaylık sağlıyor.

TAV Gazipaşa-Alanya Havalimanı Direktörlüğüne Ali Özgür Pehlivan atandı TAV Gazipaşa-Alanya Havalimanı Direktörlüğüne Ali Özgür Pehlivan atandı

Yeni Nesil İşitme Çözümleri

Duymer, Interton işitme cihazları ile kullanıcıların ses seviyelerini ve profillerini akıllı telefonları üzerinden kolayca ayarlamalarına imkan tanıyor. Apple cihazları ile doğrudan bağlantı kurabilen Interton cihazları, telefon görüşmeleri ve müzik dinlemeyi de pratik hale getiriyor.

Duymer, işitme sorunlarına karşı sunduğu etkili çözümlerle Türkiye'de işitme kaybı yaşayan herkesi desteklemeye devam ediyor.

Kaynak: dha