Başakşehir'de kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen taksi, bir otomobille çarpıştı. Kazada toplam 10 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtardı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Başakşehir'de Kırmızı Işık İhlali Feci Kazaya Yol Açtı

Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen taksi ile bir otomobil çarpıştı. Kazada taksideki 7 kişi ve otomobilde bulunan 3 kişi olmak üzere toplam 10 kişi yaralandı.

Kapatılan hastanede doğum yapan anne: 2 saat beslenmeyle geçecek sarılık için bebeğimi bir hafta tuttular Kapatılan hastanede doğum yapan anne: 2 saat beslenmeyle geçecek sarılık için bebeğimi bir hafta tuttular

Kaza, saat 23.00 sıralarında Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde yaşandı. İddiaya göre, M.G. yönetimindeki 34 TAJ 48 plakalı taksi, kırmızı ışık ihlali yaparak, Atatürk Bulvarı’ndan gelen M.A.'nın kullandığı 34 LN 0226 plakalı otomobille kavşakta çarpıştı.

Takside Sıkışan Yaralılar Kurtarıldı

Çarpışmanın etkisiyle, takside sıkışan 3 kişinin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, takside sıkışan yaralıları çıkarmak için çalışma başlattı. Kısa sürede çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. İtfaiye ekipleri, yangın çıkma ihtimaline karşı kazaya karışan araçları kontrol etti. Kaza sonucu araçlar çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı ve cadde tekrar trafiğe açıldı.

Kazaya İlişkin İnceleme Başlatıldı

Kazanın ardından yaşananlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Görüntülerde vatandaşların yardıma koştuğu ve yaralılara itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahale ettiği anlar yer aldı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: dha