Sarıyer'de seyir halindeyken alev alan bir otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Araçtaki 4 kişi yangın başlangıcında araçtan inerken, yangın sonrası otomobil kullanılamaz hale geldi.

Sarıyer’de Otomobil Yangını
Sarıyer Garipçe Yolu’nda dün akşam saatlerinde seyir halindeki bir otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Motor bölümünden başlayan yangın kısa sürede büyüyerek tüm aracı sardı. Olayı gören diğer sürücüler, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı.

Kapatılan hastanede doğum yapan anne: 2 saat beslenmeyle geçecek sarılık için bebeğimi bir hafta tuttular Kapatılan hastanede doğum yapan anne: 2 saat beslenmeyle geçecek sarılık için bebeğimi bir hafta tuttular

Otomobil Kullanılamaz Hale Geldi
Yangın sırasında araçtaki 4 kişi hızla araçtan inerek canlarını kurtardı. Yangın sonrası otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili incelemeler başlatıldı. Çevredeki vatandaşlar ise yangını cep telefonlarıyla görüntüledi.

Kaynak: dha