Van'da kaybolan Ahmet Ertaş'ı bulmak için jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri arama çalışması yapıyor. Dron desteğiyle aramalar devam ediyor.

Van’da 86 Yaşındaki Ahmet Ertaş’ı Bulmak İçin Seferberlik

Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Kandahar Mahallesi'nde, 30 Eylül’de evinden çıkan ve geri dönmeyen 86 yaşındaki Ahmet Ertaş için geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine Van il ve ilçe Jandarma ekipleri, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri harekete geçti. Yaşlı adamın üzerinde cep telefonu bulunmadığı için ekipler, teknolojik araçlardan destek alarak arama çalışmalarını sürdürüyor.

Dron Desteğiyle Havadan Arama

Jandarma, yer ekiplerinin yanı sıra havadan dron kullanarak bölgedeki arama çalışmalarını hızlandırıyor. Mahalle sakinlerinin de katılımıyla geniş bir alanda sürdürülen aramalar, Ahmet Ertaş’ın kaybolduğu mahalledeki metruk yapılar ve çevre bölgelerde yoğunlaştırıldı.

Ekipler Aramaları Genişletiyor

Nevzat Bahtiyar için mahkeme, barodan avukat talep etti; ağabey ve baba için de zorla getirilme kararı Nevzat Bahtiyar için mahkeme, barodan avukat talep etti; ağabey ve baba için de zorla getirilme kararı

Şu ana kadar Ertaş’a dair herhangi bir ize rastlanamasa da ekipler, hem karadan hem havadan çalışmalarını sürdürüyor. Ahmet Ertaş'ın bulunması için mahalle halkı da ekiplere destek veriyor. Arama çalışmaları hız kesmeden devam ederken, vatandaşlar Ertaş'ın bir an önce sağ salim bulunmasını umut ediyor.

Kaynak: dha