Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 2 öğrenci, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Kurşunlu’da Feci Kaza: İki Öğrenci Hayatını Kaybetti

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki lise öğrencisi hayatını kaybetti. Kaza, Büyükgöl yolu mevkisinde, dün akşam saatlerinde İ.H.Y. (14) yönetimindeki otomobilin kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu gerçekleşti. Kurşunlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Osman Arılıkaltı (17) ve 9. sınıf öğrencisi Mehmet Said Gümüştekin (14) olay yerinde yaşamını yitirdi. Aynı kazada, arkadaşları T.K. (15), H.E. (14), İ.H.Y. (14) ve M.R.B. (13) ise yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Cenazeler Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Kazanın ardından Mehmet Said Gümüştekin ve Osman Arılıkaltı'nın cenazeleri, yakınları tarafından Kurşunlu Devlet Hastanesi morgundan alınıp, Merkez Hacı Recep Camisi'ne getirildi. Mehmet Said Gümüştekin'in cenaze namazını, imam olan babası Abdulkerim Gümüştekin kıldırdı. Törene katılanlar arasında Kurşunlu Kaymakam Vekili Hüseyin Taha Fidan ve Belediye Başkanı Şerafettin Uslu da yer aldı.

Mardin’e ve Kurşunlu’ya Uğurlandılar

Cenaze namazının ardından Mehmet Said Gümüştekin’in naaşı, memleketi Mardin’e gönderildi. Aynı camide düzenlenen ikinci törende ise Osman Arılıkaltı için cenaze namazı kılındı. Arılıkaltı, Kurşunlu Mezarlığı’nda ailesi, arkadaşları ve öğretmenlerinin gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Otomobil yolcu indiren minibüse çarptı: 7 yaralı Otomobil yolcu indiren minibüse çarptı: 7 yaralı

Bu acı olay, Kurşunlu ilçesinde büyük üzüntü yarattı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: dha