Çaykur Rizespor'un yeni forveti Vaclav Jurecka, Samsunspor maçına hazır! "Galatasaray maçının telafisini yapmak istiyoruz." #ÇaykurRizespor #Samsunspor #VaclavJurecka #SüperLig

Süper Lig’in 6’ncı haftasında 22 Eylül Pazar günü Samsunspor’u evinde ağırlayacak olan Çaykur Rizespor, maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde teknik direktör İlhan Palut gözetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ve kısa pas çalışmasıyla başladı. Takım, taktik çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Jurecka’dan Taraftara Mesaj: “Bu Maçı Kazanmamız Gerekiyor”

Yeşil-mavililerin yeni transferi Vaclav Jurecka, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda, önlerindeki Samsunspor maçının önemine değindi. Galatasaray karşısında alınan mağlubiyeti telafi etmek istediklerini belirten Çek futbolcu, “Evimizde oynayacağız ve bu maçı kazanmak zorundayız. Zorlu bir maç olacağına eminim ama iyi savunma yapıp hücumda fırsatlar oluşturarak kazanmak istiyoruz” dedi.

A Milli Futbol Takımı, FIFA Sıralamasında 26. Basamaktaki Yerini Korudu A Milli Futbol Takımı, FIFA Sıralamasında 26. Basamaktaki Yerini Korudu

Derbi Maçlar Her Zaman Özeldir”

Derbi atmosferinin kendisi için özel olduğunu ifade eden Jurecka, Çekya’da da derbi maçlarının kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirterek, “Her derbide gol atmayı hedeflerim. Rizespor’da da bu fırsatı yakalamak istiyorum” diye konuştu. Takım arkadaşlarıyla olan uyumunun her geçen gün daha da arttığını söyleyen deneyimli santrfor, “Takım arkadaşlarımla kimyamı artırdıkça daha iyi olacağız ve goller de gelecektir” ifadelerini kullandı.

Rizespor’da Galatasaray Mağlubiyetini Telafi Hedefi

Rizespor, Samsunspor karşısında galibiyet alarak taraftarlarına Galatasaray mağlubiyetini unutturmak istiyor. Karadeniz ekibi, bu maçı kazanarak Süper Lig'deki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Kaynak: dha