Balıkesir'de sahte zeytinyağı ve bal ele geçirildi Balıkesir'de sahte zeytinyağı ve bal ele geçirildi

Muş'ta bir AVM'de madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahıs, oyun alanında makineleri tahrip etti ve iş yerlerine saldırdı. Güvenlik güçleri müdahale etti. #Muş #AVMSaldırısı

Muş'ta bir alışveriş merkezinde yaşanan olayda, madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi, içeride korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Olay, kent merkezindeki bir AVM'de gerçekleşti. Kimliği henüz belirlenemeyen şahıs, çocuk oyun alanına girip buradaki makineleri tahrip etti. Çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıyan olayda, içeride bulunan anne ve çocuklar büyük tedirginlik yaşadı.

Şahıs, oyun alanındaki makineleri kırmakla yetinmeyip, oyun alanının kapısının camını da kırarak zarar verdi. Ardından, AVM'deki diğer iş yerlerine saldırıda bulundu. Olay sırasında alışveriş merkezi çalışanları ve ziyaretçiler panik içinde kaçışırken, güvenlik görevlileri hızla müdahale etti.

Güvenlik ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırılan şüphelinin kimliği henüz açıklanmadı. Yetkililer, AVM'ye zarar veren kişinin gözaltına alınarak gerekli işlemlerin başlatıldığını bildirdi. Olayın ardından AVM'de güvenlik önlemleri artırıldı.

Kaynak: dha