📚 Türk Telekom’dan okula dönüş fırsatları! Akıllı çocuk saati, tablet ve bluetooth kulaklıkta indirimler ve taksit seçenekleri ile öğrencilerimizin yanında! #TürkTelekom #OkulaDönüş #TeknolojiFırsatları

Türk Telekom, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde teknoloji ürünlerinde sunduğu cazip fırsatlarla okula dönüş kampanyası başlattı. Öğrenciler ve velilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak akıllı çocuk saati, tablet ve bluetooth kulaklık gibi cihazlarda indirim ve taksit imkânları sunuluyor.

Türk Telekom Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Osman Çolak, yeni kampanya hakkında yaptığı açıklamada, "Türk Telekom olarak, teknolojik cihazlarda sunduğumuz avantajlarla müşterilerimizin her zaman yanındayız. Eğitim öğretim dönemi öncesinde öğrencilerimiz ve velilerimizin teknoloji ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli fırsatlar sunuyoruz" dedi.

Kampanya kapsamında TCL Tab 10L Gen2 3/32 GB tablet, 1.200 TL indirimle satışa sunulurken, Inteya Hiwatch Pro Akıllı Saat alana %50 indirimli Inteya HiGo ENC 2 kulaklık ve 12 ay taksit avantajı sunuluyor. Ayrıca, TCL MT 42 akıllı çocuk saatleri, Huawei Freebuds SE 2 bluetooth kulaklık ve Samsung Galaxy Tab A9+ tablet gibi ürünlere peşin fiyatına 6 taksit fırsatı ile sahip olunabiliyor.

SpaceX'in Polaris Dawn misyonu ekibi Dünya'ya döndü SpaceX'in Polaris Dawn misyonu ekibi Dünya'ya döndü

Kampanya Ayrıntıları

Kampanya, 23 Eylül tarihine kadar devam edecek ve kullanıcılar, Türk Telekom’un tüm satış kanallarından bu fırsatlardan faydalanabilecek. Öğrencilere ve velilere yönelik teknoloji ihtiyaçlarına yönelik kampanya, Türkiye’nin dijital dönüşüm lideri Türk Telekom’un insan odaklı yaklaşımını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Editör: Yasin Köz