Trabzonspor, Süper Lig'de tatsız bir başlangıç yaptı! İlk 3 maçta galibiyet yok, sadece 1 gol! Bordo-mavililer bu sezon nasıl toparlanacak? #Trabzonspor #SüperLig #Futbol

Trendyol Süper Lig'de 2023-24 sezonuna beklentilerin altında bir başlangıç yapan Trabzonspor, ilk 3 maçından galibiyet çıkaramayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Karadeniz ekibi, son 10 sezonda ilk defa ilk 3 maçından galip gelemeyerek, 2014-15 sezonundaki başarısız başlangıcını tekrarladı.

Beraberlik Serisi

Ligin ilk haftasında Net Global Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan bordo-mavililer, ikinci haftayı bay geçti. Üçüncü hafta maçı olan Bellona Kayserispor karşılaşması ise Avrupa kupası maçları nedeniyle ertelendi. Dördüncü hafta İkas Eyüpspor ile deplasmanda yine 0-0 berabere kalan Trabzonspor, beşinci hafta ise sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

2014-2015 Sezonuna Benzer "Tatsız" Başlangıç

Trabzonspor, 2014-2015 sezonu ile benzer bir başlangıç yaparak, o dönemdeki gibi galibiyetsiz bir başlangıç yaptı. 2014-15 sezonunda ilk 5 haftada 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Trabzonspor, ancak 6. haftada galibiyetle tanışmıştı.

Şampiyonluk Sezonundan Uzak Performans

Trabzonspor, 2021-22 sezonunda şampiyon olduğu dönemden sonra başarılı bir başlangıç yapamadı. O sezonda ilk 3 haftada 9 puanla lider başlayan Karadeniz ekibi, bu sezon 3 beraberlik ve sadece 3 puan alarak beklentilerin gerisinde kaldı.

Gol Sorunu

Trabzonspor, bu sezon oynadığı 3 maçta sadece 1 gol atarken kalesinde de 1 gol gördü. Sivasspor ve Eyüpspor maçlarını 0-0 beraberlikle tamamlayan Karadeniz ekibi, Beşiktaş karşısında ise 1-1 berabere kalarak gol yollarında zorlandığını gösterdi.

Az Gol Atan Takım

Trabzonspor, ligde şu ana kadar en az gol atan ve en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Maç eksikleri bulunan bordo-mavililer, gol sorununu çözmek için çözüm arayışına girecek.

Ziraat Türkiye Kupası 2'inci  Eleme Turu programı Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Eleme Turu programı

Kaynak: aa