TEKNOFEST’te Radyo D'nin konuğu olan T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi İrem Bayraktar, gençlerin proje geliştirerek topluma fayda sağlamalarının önemini vurguladı. Gençlerin girişimciliğe yönlendirilmesi için desteklerin süreceğini belirtti.

Adana’da ilk kez düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), 7’nci yılında yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Etkinlikte, Demirören Medya standında kurulan Radyo D stüdyosuna konuk olan T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi İrem Bayraktar, gençlerin teknolojiye olan ilgisini ve proje geliştirme fırsatlarını değerlendirdi.

Bayraktar, Adana’nın festivali büyük ilgiyle karşıladığını belirterek, TEKNOFEST’in gençler için doğru bir lokasyon olduğunu vurguladı. "Gençlerin proje geliştirip, bu projelerle insanlığa fayda sağlama konusunda çalışmalar yapmaları son derece önemli. TEKNOFEST, gençlerin teknolojiye ilgilerini keşfetmeleri ve yarışmalara katılmaları için mükemmel bir fırsat." dedi.

"Şampiyonlar Ligi ile İletişim Becerilerini Test Ettik"

Bayraktar, TEKNOFEST Adana’da ilk kez düzenlenen Şampiyonlar Ligi formatından da bahsederek, "Daha önceki yarışmalarda birincilik elde eden ekiplerin projelerini anlatmalarını istedik. Teknolojinin toplumsal fayda için kullanılmasını öncelikli görüyoruz. Yarışmanın ikinci gününde ise sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmelerini talep ettik." diye konuştu.

Tekirdağ’da Feci Kaza: 17 Yaşındaki Yekta Gökçe Hayatını Kaybetti Tekirdağ’da Feci Kaza: 17 Yaşındaki Yekta Gökçe Hayatını Kaybetti

"Gençlere Bir Şeyler Aktarmak Çok Önemli"

Radyo D’de gerçekleştirdiği yayında gençlere yönelik iletişimin önemine değinen Bayraktar, "Gençlere bir şeyler aktarabilmek ve bu fırsatı bulmak bizim için çok değerli. TEKNOFEST gibi platformlarda bu heyecanı paylaşmak bizi daha da motive ediyor." ifadelerini kullandı.

TEKNOFEST, teknolojiye meraklı gençlerin ilgisini çekmeye ve yeni projeler geliştirmelerine olanak tanımaya devam ediyor.

Kaynak: dha