Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TUSAŞ'a yönelik terör saldırısının ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Bayraktar, Türk mühendislerinin ve savunma sanayii çalışanlarının bu saldırılarla yıldırılamayacağını vurguladı ve şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısına ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Saldırıda şehit düşenlere rahmet dileyen Bayraktar, Türk mühendisleri ve savunma sanayii çalışanlarının bu tür saldırılarla asla yıldıralamayacağını belirtti.

"Şehitlerimizin Hatırasını Yaşatacağız"

TUSAŞ'ın Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısının ardından, Bayraktar, Türk milletine başsağlığı dileyerek şu ifadelere yer verdi:

"Hayatımızı vakfettiğimiz Milli Savunma Sanayii ve Milli Teknoloji Hamlesi yolunda bu menfur saldırılar biz Türk mühendislerini, teknisyenlerini ve savunma sanayii çalışanlarını asla yıldıramayacak. Bizler bu toprakların geleceğini inşa eden nesiller olarak, vatanımız ve milletimiz için kanımızla, terimizle çalışmaya devam edeceğiz."

"Milli Teknoloji Hamlesinden Vazgeçmeyeceğiz"

Bayraktar, açıklamasında hiçbir tehdit veya saldırının Türkiye'nin savunma sanayii hamlesini engelleyemeyeceğini vurguladı ve şunları ekledi:

"Bu yolda attığımız her adımla şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatacak, milletimizin gururunu yücelteceğiz. Hiçbir saldırı bizi bu yoldan çeviremeyecek. Milli Teknoloji Hamlesi yolundan asla dönmeyeceğiz."

Saldırı sonrası Bayraktar'ın yaptığı bu açıklama, Türk mühendislerinin ve savunma sanayii çalışanlarının kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Hizbullah, Nasrallah'ın muhtemel halefi Safiyuddin'in öldüğünü doğruladı Hizbullah, Nasrallah'ın muhtemel halefi Safiyuddin'in öldüğünü doğruladı

Kaynak: aa