Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Sahne dünyasının gözde isimlerinden Petek Dinçöz, sahnedeki şıklığını SelmaOruçAtelier markasına emanet etti. Moda dünyasında isimlerini duyuran Selma Oruç ve kızı Aslı Şener, başarılı tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Sahne Şıklığına Anne-Kız İmzası
Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Petek Dinçöz, sahne kostümlerindeki şıklığıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dinçöz, son dönemlerde sahnedeki tarzını moda dünyasında anne-kız modacılar olarak tanınan Selma Oruç ve kızı Aslı Şener’in başarılı markası SelmaOruçAtelier’e emanet etti. İkili, Dinçöz için hazırladıkları göz alıcı tasarımlarla modaseverlerin de ilgisini topluyor.

Psikolojik Tasarımla Fark Yaratıyorlar
Selma Oruç ve Aslı Şener, sadece fiziğe uygun kıyafetler tasarlamakla kalmayıp, psikolojik boyutu da hesaba katıyorlar. Moda dünyasına psikolojik tasarımı getiren başarılı modacılar, “Tasarım yaptığımız kişinin sadece fiziğini değil, ruh halini de göz önünde bulunduruyoruz. Giyen kişi kıyafetiyle kendine güvenmeli, izleyici ise bu görselliği takdir etmeli” diyerek çalışmalarındaki titizliği vurguladı.

SelmaOruçAtelier Markasıyla Fark Yaratıyorlar
Moda dünyasında önemli bir yer edinen SelmaOruçAtelier, şıklık ve tasarım konusunda fark yaratmaya devam ediyor. Anne-kız modacıların Petek Dinçöz için yaptığı tasarımlar, sektörde büyük bir beğeni toplarken, markanın sektördeki etkisi her geçen gün büyüyor.

Editör: Yasin Köz