Malatya, 2025 Kültür Yolu Festivali'ne dahil edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a teşekkür etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin 2025 yılı programına Malatya'nın da dahil edilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Başkan Er, Malatya'nın festivale katılımının, şehir için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Bakan Ersoy’a Teşekkür

Başkan Er, yaptığı yazılı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile yaptıkları görüşmelerin sonucunda, Malatya'nın 2025 yılı Kültür Yolu Festivali programına dahil edildiğini duyurdu. Başkan Er, bu karardan dolayı Bakan Ersoy’a Malatyalılar adına teşekkür etti.

Malatya'nın Yeniden Ayağa Kalkışı

Başkan Sami Er, açıklamasında şunları söyledi:

"Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde, Malatya'nın 2025 Kültür Yolu Festivali'ne dahil edildiğini büyük bir memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehrimize ve hemşehrilerimize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Sayın Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkür ediyorum. 2025 yılı, fuarlarımız, festivallerimiz ve sosyal-kültürel etkinliklerimizle Malatya'nın hem fiziken hem de ruhen yeniden ayağa kalktığı bir yıl olacak."

Kavrun Yaylası Karla Beyaza Büründü, Besiciler Göç Hazırlığında Kavrun Yaylası Karla Beyaza Büründü, Besiciler Göç Hazırlığında

Kaynak: aa