Ankara'da kuyumcu soygunu: 4 gözaltı Ankara'da kuyumcu soygunu: 4 gözaltı

Fatih'te 2 yaşındaki çocuğa çarparak ölümüne neden olan motosiklet sürücüsü Burhanettin T. olay yerinden kaçtı. Sürücünün yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İstanbul Fatih'te Muhsine Hatun Mahallesi'nde meydana gelen feci kazada, 2 yaşındaki Özbekistan uyruklu çocuk, motosiklet çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, 01.40 sıralarında Alişan Sokak'ta meydana geldi. Çocuk, yolun karşısına geçmeye çalışırken motosiklet çarptı ve sürücü durmadan olay yerinden kaçtı.

İlk Müdahale Yetersiz Kaldı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Hemen Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Güvenlik Kameralarından Tespit Edildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kaçan motosiklet sürücüsünü tespit etmek için bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemelerde, sürücünün Burhanettin T. olduğu belirlendi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, motosikletin plakasız olduğu ve sürücünün kask taktığı görüldü. Burhanettin T.'nin kazadan sonra Sevgi Sokak'a girerek kaçtığı ve motosikletini Nalbant Cami Sokağı'nda durdurarak kaskını çıkardığı anlaşıldı. Ancak, kaskı tekrar takarak Türkeli Caddesi yönünde uzaklaştı.

13 Suç Kaydı Var

Yapılan araştırmalar sonucunda Burhanettin T.'nin 13 suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. Şahsın yakalanması için çalışmalar devam ederken, bulunabileceği tüm adresler kontrol edildi ancak henüz yakalanamadı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: dha