Pendik'te Bosphorus Boat Show Ziyarete Açıldı: 500 Lüks Tekne Sergileniyor Pendik'te Bosphorus Boat Show Ziyarete Açıldı: 500 Lüks Tekne Sergileniyor

Ümraniye'de şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz'ın Sivas'taki kabri, ziyaretçi akınına uğradı. Çiçekler ve duygusal mektuplar kabrini süsledi.

Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın Kabri Duygu Dolu Ziyaretlerle Donatıldı

İstanbul Ümraniye’de uğradığı silahlı saldırıda şehit düşen 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ın Sivas Yukarı Tekke Polis Şehitliği'nde bulunan kabri, çiçekler ve duygusal mektuplarla dolup taştı. Şehidin kabri, her yaştan ziyaretçi tarafından yoğun ilgi gördü. Ziyaretçiler, çiçeklerle donattıkları kabrine duygusal mektuplar bırakarak acılarını ve sevgilerini ifade ettiler.

Ziyaretçilerin Duygusal Mektupları

Şehidin kabrine bırakılan mektuplar, büyük bir üzüntü ve sevgiyle kaleme alınmıştı. Ziyaretçiler, şehit Şeyda Yılmaz’a olan özlemlerini şu ifadelerle dile getirdi:

  • "Şeyda abla, seni çok seviyorum. Şehit olacağım diyordun, isteğin yerine geldi. Keşke daha uzun yaşasaydın, mekanın cennet olsun."
  • "Seni unutmayacağım. Sen benim en iyi teyzem ve annemsin."

Çocuklar tarafından çizilen resimler de şehidin kabrine bırakıldı.

Çankırı’dan Gelen Şehit Ailelerinin Ziyareti

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Fatih Deveci, Çankırı’dan gelen şehit aileleriyle birlikte şehidin kabrini ziyaret etti. Deveci, Şeyda Yılmaz’ın kabrinin yoğun ilgi gördüğünü ve Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğradığını belirtti. "Şehitlerimize olan ilgi ve alakanın devam etmesi, onların unutturulmaması çok önemli," dedi.

Şehit Yılmaz’ın Hatırası Çikolatalarla Yaşatılıyor

Şehidin dayısı Fikri Doğan, Şeyda Yılmaz’ın çocukluğundan beri çok sevdiği çikolatayı kabrine getirdiklerini ve ziyaretçilere ikram ettiklerini anlattı. "Onun isteğini yerine getiriyoruz," diye konuştu.

Kaynak: aa