FETÖ'ye yönelik İstanbul merkezli operasyonda 15 şüpheli yakalandı FETÖ'ye yönelik İstanbul merkezli operasyonda 15 şüpheli yakalandı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 20 kişi yaralandı. Kaza, gece saatlerinde Nurdağı-Gaziantep otoyolunun 6'ncı kilometresinde gerçekleşti. Mehmet Emin Ç. (51) yönetimindeki plakası öğrenilemeyen tur midibüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı.

Yağmur Kazaya Neden Oldu

Yoğun yağış, yolun kayganlaşmasına neden oldu ve sürücü Mehmet Emin Ç., kontrolü kaybederek refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ve midibüsteki 19 yolcu yaralandı. Kaza sonrası olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı.

Yaralıların Durumu ve Müdahale

Kazanın ardından sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar, Gaziantep ve Nurdağı'ndaki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yetkililer, kazayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Trafikte Güvenlik Uyarısı

Bu kaza, yağışlı havalarda sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Polis, sürücüleri hız limitlerine uymaları ve kötü hava koşullarında daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: dha