Emeklilere müjde! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, SİSAY ile yapılan anlaşma sayesinde emeklilerimize sinema salonlarında %30 indirim fırsatı sunulduğunu duyurdu. Kültür ve sanata erişim artık daha kolay

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2024 Emekliler Yılı kapsamında emeklilere yönelik bir müjde daha duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emeklilere sinema salonlarında indirim fırsatının sunulacağını belirtti.

Sinema Salonlarında %30 İndirim

Bakan Ersoy, Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) ile yapılan anlaşma sayesinde emeklilerin, SİSAY’a bağlı sinema salonlarında gün boyu %30 indirim fırsatından faydalanabileceklerini açıkladı. Bu anlaşma ile emeklilere, kültür ve sanata erişimlerini kolaylaştırarak yaşam kalitelerini artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Palandöken’in Zirvesinde Tarihi Bir Miras: Büyük Palandöken Tabyası Palandöken’in Zirvesinde Tarihi Bir Miras: Büyük Palandöken Tabyası

Bakan Ersoy, "Emeklilerimize kültür ve sanat etkinliklerine daha fazla katılım fırsatı sunarak, yaşam kalitelerini artırmaya devam edeceğiz," dedi.

Kaynak: Haber Merkezi