Dünyanın en büyük üç ticaret fuarından biri olan Zuchex 2024, 19-22 Eylül’de İstanbul’da! 1500’den fazla marka ve 45 bin profesyonel ziyaretçi katılacak.

Küresel Piyasalarda Fed'in Faiz İndirimi Sonrası Gözler TCMB'ye Çevrildi Küresel Piyasalarda Fed'in Faiz İndirimi Sonrası Gözler TCMB'ye Çevrildi

Dünyanın en büyük üç ticaret fuarından biri olan Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, 19-22 Eylül tarihlerinde İstanbul Tüyap Beylikdüzü’nde kapılarını açacak. Çin’in pavilyon olarak yer alacağı Zuchex 2024’e, Türkiye’nin yanı sıra ilk kez katılacak olan Almanya, Portekiz, Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan ve Suudi Arabistan gibi ülkeler de dahil olacak. Ayrıca İtalya, Polonya, Ürdün, Lübnan, Mısır, Tunus, Fas, Azerbaycan ve Hindistan’dan 1500’ün üzerinde marka, en özel koleksiyonlarını, inovatif ürünlerini ve ilham verici tasarımlarını sergileyecek.

Bu yıl 34.’sü düzenlenecek olan Zuchex, 150’den fazla ülkeden 45 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor. Fuar boyunca yapılan ticaret anlaşmaları, alınan siparişler ve gerçekleştirilen sıcak satışlar sayesinde sektör ticaretine ortalama 2 milyar dolarlık bir katkı sağlanması bekleniyor.

Fuar Direktörü Funda Kunduz, “Ev ve mutfak eşyaları endüstrisinde dünyanın en büyük 3 fuarından birisi olan Zuchex, gerek katılımcı markalar gerekse doğrudan satın almacı niteliğindeki sektör profesyoneli ziyaretçiler için eşsiz ticaret fırsatları sunuyor. 100 bin metrekare alana yayılan Zuchex’te, 1.500’den fazla markamız; profesyonel satın alma heyetleri, zincir mağazalar, e-ticaret firmaları, bağımsız perakendeciler, toptancı ve perakendeci kuruluşlar, bayi ve distribütörler, HORECA, catering ve organizasyon şirketleri, kurumsal hediyelik eşya firmaları, tasarımcılar ve uluslararası ticaret firmalarıyla doğrudan ticaret yapacak” dedi.

Zuchex 2024, sektördeki yenilikleri, 2024/2025 trendlerini ve avantajlı satın alma koşullarını sunarak, katılımcılar ve ziyaretçiler için önemli bir platform olmaya devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi