Hafif Ticari Araç TIR'a Çarptı, 1 Ölü 1 Yaralı Hafif Ticari Araç TIR'a Çarptı, 1 Ölü 1 Yaralı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili 2 şüpheli daha gözaltına alındı. Şu ana kadar 11 zanlı tutuklandı, soruşturma devam ediyor. #NarinGüran #Diyarbakır #Adalet

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma genişliyor. Soruşturma kapsamında Narin'in yakınları olduğu belirlenen İ.K. ve Ş.K. gözaltına alındı.

11 Zanlı Tutuklanmıştı

Cinayetle ilgili yürütülen Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmasında, daha önce Narin'in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran da dahil olmak üzere 11 zanlı tutuklanmıştı. Son olarak tutuklanan zanlılardan amca Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran’ın da gözaltına alındığı ve jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli ile birlikte toplam gözaltı sayısı artmış durumda. Narin Güran'ın ölümüyle ilgili soruşturma titizlikle yürütülüyor ve yeni gözaltıların olabileceği de belirtiliyor.

Kaynak: aa