Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapay zeka ile oluşturulan "Boykot" şarkısını paylaşarak Filistin'e olan desteğini vurguladı: "Gazze'nin yanındayız!" #Filistin #Gazze #CumhurbaşkanıErdoğan #Boykot

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapay zeka ile oluşturulan "Boykot" adlı şarkıyı paylaşarak Filistin'e verdiği desteği bir kez daha gösterdi. Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sesimizle, sözümüzle, dualarımızla, insani yardımlarımızla, elimizdeki tüm imkanlarla Gazze'nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Onların asil ve onurlu direnişine her zaman destek vermeye devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Paylaşımda, AK Parti İstanbul Milletvekili ve sanatçı Yücel Arzen Hacıoğulları tarafından yapay zeka ile oluşturulan "Boykot" adlı şarkının videosuna yer verildi. Video, İsrail'in Filistin'e düzenlediği saldırılar, patlamalardan kaçan çocuklar, boykot çağrısı yapılan ürünler ve dünya genelinde Filistin'e verilen destek yürüyüşlerinden görüntüler içeriyor.

Video ve Mesajın İçeriği

Videoda, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sırasında yaşanan patlamalar, kaçan çocuklar ve uluslararası toplumun Filistin’e verdiği destek gözler önüne seriliyor. Erdoğan, bu güçlü görüntüler eşliğinde Filistin’in onurlu direnişini desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, videoda, çeşitli ürünlere yönelik boykot çağrıları da yer aldı.

BBP Lideri Destici: "Erken Seçim Çağrısı Yapılırsa Muhalefet ‘Evet’ Demek Zorunda" BBP Lideri Destici: "Erken Seçim Çağrısı Yapılırsa Muhalefet ‘Evet’ Demek Zorunda"

Kaynak: aa