Antalyaspor, Süper Lig’in 5. haftasında Adana Demirspor’u son dakikalarda bulduğu golle 2-1 mağlup etti! #Antalyaspor #AdanaDemirspor #SüperLig

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor, Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti. Antalya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da gol bulmakta zorlandı ve devre arasına 0-0 eşitlikle girildi.

İlk Yarı: Gol Pozisyonları ve Anma

Maçın ilk tehlikeli pozisyonu 7. dakikada Ali Yavuz Kol'un ceza sahasında Maestro'ya verdiği pasla yaşandı. Ancak Maestro'nun şutunu kaleci Kenan Piric rahat bir şekilde kontrol etti. 18. dakikada ise Adana Demirspor'dan Samudio'nun kafa vuruşunda, kaleci Vedat Karakuş topu parmak ucuyla dokunarak direğe çarpmasını sağladı. İlk yarıda başka önemli bir pozisyon yaşanmadı ve devre golsüz tamamlandı.

Maç öncesi, Antalyaspor'un ilk kadrosunda yer alan ve bugün vefat eden Yarkın Böke, statta anıldı. Dijital panolarda Böke’nin fotoğrafı ve "Seni unutmayacağız Yarkın Böke" yazısı gösterildi.

İkinci Yarı: Goller ve Heyecan Dolu Anlar

49. dakikada, Antalyaspor etkili geldi. Maestro'nun pasıyla ceza sahasında topla buluşan Ali Yavuz Kol'un şutu direkten döndü. Ancak 50. dakikada Mert Yılmaz'ın pasıyla topla buluşan Larsson, ceza yayı gerisinden attığı şık golle Antalyaspor'u 1-0 öne geçirdi.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, UEFA Zirvesinde TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, UEFA Zirvesinde

Adana Demirspor, 84. dakikada kazandığı serbest vuruşta Salih Kavrazlı'nın harika bir golüyle skoru 1-1 yaptı. Maç tam bu sonuçla bitecek gibi görünürken, 90+8. dakikada Antalyaspor, Mert Yılmaz'ın sağ kanattan yaptığı ortada Samudio'nun kafa vuruşuyla 2-1 öne geçti. Bu golle Antalyaspor, 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Maç Sonucu:

Antalyaspor 2-1 Adana Demirspor

Kaynak: aa