Beşiktaş’tan yıldız dolu yeni sezon başlangıcı! Ciro Immobile, Gabriel Paulista ve Rafa Silva gibi yıldızlar Beşiktaş formasıyla sahada. #Beşiktaş #Transfer #YeniSezon #CiroImmobile #RafaSilva

Beşiktaş, yaz transfer döneminde taraftarlarının uzun süredir görmek istediği yıldız isimleri kadrosuna ekleyerek sezona iddialı bir başlangıç yaptı. Geçen sezon tarihinin en kötü performanslarından birini sergileyen siyah-beyazlı ekip, 8 yeni transfer ve teknik direktör değişikliğiyle büyük bir değişim yaşadı. Takımda birçok oyuncuyla yollar ayrılırken, yeni sezon için önemli adımlar atıldı.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, UEFA Zirvesinde TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, UEFA Zirvesinde

Teknik Direktör Değişikliği: Giovanni van Bronckhorst ile Yeniden Doğuş

Beşiktaş, yaz transfer dönemindeki ilk hamlesini teknik direktörlük pozisyonunda yaptı. Geçen sezon teknik direktör konusunda istikrarsızlık yaşayan siyah-beyazlılar, Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst ile anlaşarak bu önemli pozisyonda yenilenme sürecini başlattı.

Yıldız Transferler: Paulista, Rafa Silva ve Immobile

Beşiktaş, transfer döneminde taraftarlarını mutlu edecek birçok yıldız oyuncuyu kadrosuna kattı. İlk olarak savunmada Valencia ve Atletico Madrid formaları giymiş tecrübeli oyuncu Gabriel Paulista transfer edildi. Ardından Portekiz futbolunun önemli isimlerinden Rafa Silva İstanbul’a getirilerek siyah-beyazlı taraftarların heyecanı arttı.

Beşiktaş, en büyük transfer hamlelerinden birini ise altın ayakkabı sahibi İtalyan golcü Ciro Immobile’yi kadrosuna katarak yaptı. Immobile, takımın Slovenya kampına katılarak yeni sezona hazırlandı.

Transfer Hareketliliği Devam Etti

Sezonun başlamasıyla transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Paris Saint-Germain’den Cher Ndour, Augsburg’dan Felix Uduokhai ve Benfica’dan Joao Mario’yu kadrosuna kattı. Yerli transferde ise Çaykur Rizespor’dan Emirhan Topçu ve Fatih Karagümrük’ten Can Keleş kadroya dahil edildi.

Takımda Ayrılıklar

Beşiktaş, geçen sezonun başarısız kadrosundan birçok oyuncuyla yollarını ayırdı. Ante Rebic, Emrecan Bulut, Valentin Rosier, Javi Montero, Ajdin Hasic, Omar Colley, Vincent Aboubakar ve Daniel Amartey gibi isimlerle vedalaşan siyah-beyazlı ekip, genç oyuncularını da kiralık olarak başka takımlara gönderdi. Cenk Tosun, Rachid Ghezzal, Umut Meraş ve diğer isimlere de yeni sözleşme teklif edilmedi.

Kaynak: aa